Mondo sai alkunsa vuonna 1948, kun Stroppianan veljekset perustivat pienen kumipalloja valmistavan tehtaan. Nykyään MONDO on kansainvällinen ja edelleen Stroppiana johtoinen yritys, johon kuuluu yhdeksän tehdasta Italiassa, Espanjassa, Luxemburgissa ja Kiinassa ja lisäksi tytäryhtiöt Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Mondolla on kolme osastoa, Mondo Sports & Flooring, Artigo ja Mondo Toys ja yritys on johtavassa asemassa urheilulattioiden ja -varusteiden, kaupallisten lattioiden, pallojen ja lelujen markkinoilla.

Mondon urheilulattiat on kehitetty täyttämään urheilijoiden konkreettiset tarpeet: tasainen juoksuratojen elastisuus, synteettisen ruohon kuitujen joustavuus, puu-urheilulattian kontrolloitu kimmoisuus.

Mondon kunnioitus urheilijoiden terveyttä ja ympäristöä kohtaan, helppo asennus ja ensiluokkainen tekninen tuki ovat vain muutamia syitä siihen, että Olympiakomiteat ovat valinneet Mondon viralliseksi toimittajaksi 44 vuoden ajan.

Mondon juoksuradat ja keinoruohokomponentit on valmistettu 100 % luonnollisista materiaaleista ilman SBR:n käyttöä. Tämä takaa puhtaan ympäristön ilman kuormittavia päästöjä.

Lue lisää Mondosta tai siirry Mondon sivuille