EURO SEATING

EURO SEATING suunnittelee, kehittää ja valmistaa istuinratkaisuja areenoihin, teattereihin, elokuvateattereihin, auditorioihin ja kongressitiloihin; tiloihin, missä ihmiset kokoontuvat.

Euro Seating pitää tärkeänä jatkuvaa investointia tuotekehittelyyn ja innovaatioon, jotta yrityksen istuinratkaisut ovat aina alan kärjessä.

Euro Seating sijaitsee Ezcarayssa, La Riojan alueella, Espanjassa, missä valmistetaan kaikki tuotteet. Nykyaikainen teknologia mahdollistaa projektien hallinnan alusta loppuun: suunnittelun, tuotekehittelyn, tekniset ratkaisut, valmistuksen ja asennuksen.

Euro Seating lukuina: 22 vuotta alan kokemusta, 78 patenttia, 300 000 istuinta vuodessa, yli 10 000 tehtyä projektia ja yli 7 260 000 asennettua istuinta.

Euro Seatingin laatu- ja ympäristöstandardit: ISO 9001 -laatustandardi, ISO 14001 -ympäristöstandardi ja ISO 14006 -ekosuunnittelustandardi.

Siirry tästä Euro Seatingin sivuille.

Lue tästä esitteet: Euro Seating -esite, Auditoriot, Teatterit ja elokuvateatterit, Stadionit ja areenat, Micra-tuoteperhe, Pintamateriaalit.