Kiipeilyseinät

Kiipeily on yksi suosituimmista ja nopeammin kasvavista urheilulajeista maailmassa. Kiipeilyn etuna on monipuolisuus ja positiivinen vaikutus kehoon. Kiipeilyseinien avulla mahdollistetaan helppo lähestyttävyys laajalle käyttäjäkunnalle. Kiipeily on suosittu urheilumuoto ystävien kesken hauskassa ja turvallisessa ympäristössä.

Kiipeilyseinät ovat olleet jo pitkään ammattikiipeilijöiden harjoittelukeino, mutta viime aikoina kiipeilyseiniä on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin, myös aloittelijoille, joilla ei ole kiipeilykokemusta.

Lapset pitävät kiipeilystä, joka on hauskaa, kehittävää ja rohkaisee aktiiviseen vapaa-ajan viettoon.

Kiipeilystä on tullut myös kuntoutusmuoto henkilöille, joilla on erilaisia fyysisiä tai psyykkisiä ongelmia.

Kiipeilyseiniä valmistetaan sisä- ja ulkokäyttöön.

MonoTape sisäkäyttöön, MonoAmonite ja MonoDesign sisä- ja ulkokäyttöön. MonoFun sisäkäyttöön erityisesti lapsille.

MTM-kiipeilyseinät

Sisäkäyttöön, materiaalina karkearakeisella Quarz-hiekalla päällystetty MonoTape-vaneripaneeli. Päällystys antaa oikean kiven tuntuman. Vakiomoduulien lisäksi saatavilla myös asiakkaan toiveiden mukaisia yhdistelmiä. Paneelit ovat EN 12572-1:2007 -standardin mukaisia. Tutustu MTM-moduuleihin tästä.

Boulder-kiipeilyseinät

Sisäkäyttöön materiaalina MonoTape-paneelit ja ulkokäyttöön materiaalina MonoAmonite-paneelit. Vakiomoduulien lisäksi saatavilla myös asiakkaan toiveiden mukaisia yhdistelmiä. Paneelit ovat EN 12572-1:2007 -standardin mukaisia. Tutustu MTB-vakiomoduuleihin tästä. Esimerkkejä Boulder-moduulien yhdistelmistä tästä.

MonoAmonite-kiipeilyseinät

Sisä- ja ulkokäyttöön, materiaalina lasikuidusta laminoidut paneelit. Asiakkaan toiveiden mukaisesti suunnitellut ja valmistetut kiipeilyseinät. Paneelit ovat EN 12572-1:2007 -standardin mukaisia. Tutustu MonoAmonite tästä.

MDD 3D -kiipeilymoduulit

Sisä- ja ulkokäyttöön valmistetut 3D-moduulit. Materiaalina laminoidut paneelit, jotka ovat käsin tehtyjä ja antavat aidon kallion vaikutelman. Paneelit ovat EN 12572-1:2007 -standardin mukaisia.

Katso moduulit MDD 001, MDD 002, MDD 003, MDD 005, MDD 006.

MonoFun-kiipeilyseinät

Sisäkäyttöön, suunniteltu erityisesti lapsille.

Tutustu MonoFun tästä.