Teleskooppiset katsomot

Monikäyttötilat kuten liikuntahallit, tapahtuma- ja viihdekeskukset, areenat vaativat monipuolisia ja joustavia istuinratkaisuja. Hussey Seating Companyn teleskooppiset katsomojärjestelmät on valmistettu täyttämään monikäyttötilojen erilaisia tarpeita. Hussey Seating Companyn MAXAM-järjestelmät ovat kestäviä, turvallisia ja muunneltavia. MAXAM-järjestelmien istuimet saatavilla joko selkänojalla (Maxam +) tai ilman (Maxam 26). Katsomon koosta riippuen järjestelmät ovat moottorisoituja tai manuaalisesti avattavia. Hussey Seating Company, alan ainoana, antaa MAXAM-katsomoilleen 10 vuoden takuun. Katso tästä Maxam-esite.

Järjestelmätyypit:

Talawanda

Maxam 26

Maksimoi lattiatilan ja katsomon käyttöaste Hussey Seating Companyn Maxam 26 - teleskooppisella katsomojärjestelmällä. Maxam 26 -järjestelmä on varustettu Hussey Seating Companyn innovatiivisella "Flex-Row" -teknologialla. Maxam 26 -järjestelmä tarjoaa lukuisia suunnitteluratkaisuja esteettömään tilankäyttöön. Maxam 26 -järjestelmä on varustettu pyörätuolisyvennyksellä.

Istuinvaihtoehdot
XC 10, klassinen puupenkki, Sport bench (ilman selkänojaa).


Orimattila Maxam+ ja Centura istuin

Maxam+

Maxam+ on suunniteltu ja valmistettu monipuolisiin käyttötarkoituksiin; auditorioihin, urheilu- ja viihdeareenoihin ym. Maxam+ suoriutuu erittäin vaativissa katsomoympäristöissä.

Istuinvaihtoehdot:

Centura, XC 10 + Coliseum selkänoja, Dekra, Integra, Club Bench

Pyörätuolisyvennys

  • Yhdenvertaisuus,esteettömyys, pyörätuoli integroituu katsomoon
  • Mukavuus, seurassa oleva henkilö voi istua viereisellä istuimella
  • Turvallisuus, kulkuväylät ja poistumistiet pysyvät vapaana

Langaton ohjaus

Tarjoaa käyttämisen ja liikkumisen vapauden katsomon avaamisessa ja sulkemisessa. Parantaa turvallisuutta.

Hussey seating Istuinratkaisut

FedEx Field

Areenat ja Stadionit
Hussey Seatingin istuinratkaisut areenoihin ja stadioneihin ovat turvallisia, luotettavia, mukavia ja tehostavat tilan käyttöä. Istuimet on tehty kestämään kovaa käyttöä, UV-säteilyä ja sään vaihteluita. Istuimet ovat helppohoitoisia ja niillä on alan paras takuu. Hussey Seatingin istuinratkaisut ovat alansa mestareita.
Valittavissa kolme istuinryhmää Fusion, Legend ja Quattro Extreme.

Circus Maximus Teatteri

Auditoriot, Teatterit, Luentosalit
Hussey Seatingin Quattro-sarjan istuinten veistokselliset linjat erottuvat edukseen. Istuinsarjat on suunniteltu moniin erilaisiin tarkoituksiin, saatavilla myös räätälöidyt ratkaisut. Quattro-sarjan istuimissa yhdistyy ergonomisuus, mukavuus, turvallisuus ja muunneltavuus. Jokaisen Quattro-istuimen takana on Hussey Seatingin rajoitettu elinikäinen takuu, alan paras.
Quattro-sarja koostuu viidestä tuoteryhmästä: Quattro Designer, Quattro Soft Side, Quattro Classic, Quattro Performance ja Quattro Extreme.